Gå aldrig på kompromis med dine køkkendrømme!

Funktionalitet møder kvalitet og design 

Vi arbejder altid målrettet på, at du får et køkken udover det sædvanlige. Et unikt køkken til en fornuftig pris, hvor der ikke er gået på kompromis med funktion, kvalitet og design.

Vi producerer alt ud fra målene og vinklerne i dit køkken. På den måde udnytter vi alle kvadratcentimeter optimalt, så køkkenet bliver skræddersyet specielt til dig.

Vi skaber helhed i dit hjem. Vores store passion er at lave kvalitetskøkkener, men vi kan så meget mere end det. Vi ser på dit hjem som en helhed, hvor vi kan hjælpe dig med at skabe sammenhæng i dine valg.

Vi er med dig hele vejen

Med et køkken, bad eller garderobe fra Silkeborg Køkkensnedkeri får du ikke kun en unik løsning. Du får også dine input, dit aftryk og dine idéer med i det endelige resultat.

Vi kommer hjem til dig, hvor vi sammen udvikler ideer, vi giver dig inspiration til materialevalg, farver, belysning og alt andet, der har betydning for, at produktet bliver af så høj kvalitet som overhovedet muligt.

Vi er med dig hele vejen, fra idé til design og opsætning, så dine drømme kan realiseres.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Silkeborg Køkkensnedkeri

Med venlig hilsen
Jesper & Peter

To med en fælles passion 
Vi hedder Jesper Frølund og Peter Skjoldborg, og vi har samarbejdet om vores fælles passion i 15 år. Vi supplerer hinanden godt, fordi vi deler en interessen for boligindretning, men vi kommer med hver vores erfaringer og styrker.

Jesper

Jesper Frølund har mere end 20 års erfaring fra køkkenbranchen. Han har altid interesseret sig for boligindretning, og i det daglige arbejde står han for udarbejdelsen af inspirationsskitser og de færdige arbejdstegninger til projektets håndværkere.

Peter

Peter Skjoldborg har igennem årene bygget og renoveret en del huse. I det daglige er det Peter, der bidrager med ideer til finesser og detaljer, og han er eminent til at se et renoveringsprojekt fra nye vinkler.