Gå aldrig på kompromis med dine køkkendrømme!

Frølund & Skjoldborg bliver til Silkeborg Køkkensnedkeri by Frølund og Skjoldborg.

Nyt navn, samme høje standard og service

Vi fejrer 10-års jubilæum med et mere direkte navn, hvor der er fokus på snedkeri. Det er nemlig essensen af det vi laver. Fokus på håndlavet kvalitet med øje for detaljen og dit unikke behov. Sådan har det altid været – og sådan bliver det ved med at være.

Det nye navn betyder også nytænkning. Vi har tilknyttet en eksklusiv webshop, hvor vi har et stort udvalg produkter til boligen. Så se dig omkring, lad dig inspirere og sæt dit eget præg på indretningen.

Med dig hele vejen

Med et køkken, bad eller garderobe fra Silkeborg Køkkensnedkeri by Frølund og Skjoldborg får du ikke kun en unik løsning. Du får også dine input, dit aftryk og dine idéer med i det endelige resultat. Vi er med fra idé til virkelighed når drømmekøkkenet skal realiseres. Vi slutter projektet af, hvor vi tjekker det hele sammen med dig.

Passion for specialdesign

Med et køkken fra Silkeborg Køkkensnedkeri får du en skræddersyet løsning til unikke priser. Vi har skåret mellemleddene væk, og får leveret direkte fra værkstedet på mål der passer til dit køkken. Vores passion er at sikre dig et unikt køkken, til en fornuftig pris, hvor der ikke er tvivl om at det kommer fra Silkeborg Køkkensnedker by Frølund og Skjoldborg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Silkeborg Køkkensnedkeri by Frølund og Skjoldborg.

Med venlig hilsen
Jesper & Peter

Frølund og Skjoldborg
To med en fælles passion

En standardløsning er en kompromisløsning.

Specialdesign til standardpriser

Folk spørger os ofte, om vi er dyre. Svaret er, at vi er så dyre, som du gerne vil have, vi skal være. Vi laver nemlig specialdesignede kvalitetskøkkener til standardpriser, og vores vision er at lave skræddersyede løsninger i høj kvalitet, til priser, der matcher de fleste traditionelle køkkenfirmaers.

Vi har skåret alle mellemledende væk, så vi får vores køkkenelementer leveret direkte fra værkstedet, og derfor kan vi spare dig for en masse unødvendige udgifter.

Vores passion for at lave kvalitetskøkkener gør, at vi altid arbejder målrettet på, at kunden får et køkken udover det sædvanlige. Et køkken, hvor der ikke er gået på kompromis med design, funktion og kvalitet, men hvor andre ikke er i tvivl om, at køkkenet kommer fra Silkeborg Køkkensnedkeri.

Vi producerer vores elementer ud fra målene og vinklerne i dit køkken, bad eller garderobe. På den måde udnytter vi alle kvadratcentimeter optimalt, og du undgår at gå på kompromis, som du mange gange ville gøre med en standardløsning hos de traditionelle køkkenfirmaer.

Så kom endelig til os, og lad os sammen lave dit drømmekøkken. Vi brænder for at lave lækre køkkener – i alle prisklasser.

Jesper & Peter

Vi hedder Jesper Frølund og Peter Skjoldborg, og vi har samarbejdet om vores fælles passion i 10 år. Vi supplerer hinanden godt, fordi vi deler en interessen for boligindretning, men vi kommer med hver vores erfaringer og styrker.

Jesper Frølund har mere end 20 års erfaring fra køkkenbranchen. Han har altid interesseret sig for boligindretning, og i det daglige arbejde står han for udarbejdelsen af inspirationsskitser og de færdige arbejdstegninger til projektets håndværkere.

Peter Skjoldborg har igennem årene bygget og renoveret en del huse. I det daglige er det Peter, der bidrager med ideer til finesser og detaljer, og han er eminent til at se et renoveringsprojekt fra nye vinkler.

Vi kommer hjem til dig, og sammen udvikler vi ideer. Vi giver dig inspiration til materialevalg, farver, belysning og alt andet, der har betydning for, at produktet bliver af så høj kvalitet som overhovedet muligt. Du bestemmer selv, om det skal være et gør-det-selv-projekt, eller om du vil gøre brug af vores dygtige håndværkerteam.